Kundefavoritt på bytt.no

Bytt.no er Norges største og mest omfattende nettsamfunn for utveksling av erfaringer og omtaler om selskaper innen personlig økonomi.

Hvert år kårer bytt.no årets kundefavoritter, og Sum-it er et av 10 selskaper som har utmerket seg spesielt. Kåringene på bytt.no er utelukkende basert på tilbakemeldinger fra norske forbrukere.

Med over 3 millioner besøkende årlig har Bytt.no blitt en viktig portal for forbrukere som ønsker å sammenligne selskaper, dele egne erfaringer og lese andres tilbakemeldinger. I 2023 delte over 17 000 norske forbrukere sine opplevelser og erfaringer om over 2 400 ulike selskaper, fordelt på 13 bransjer.

Sum-it har fått mange tilbakemeldinger det siste året, noe som har resultert i en totalvurdering på 4,5/5 stjerner. Hele 82% av brukerne anbefaler Sum it, og vi har fått tilbakemeldinger om utmerket kundeservice og gode priser. Det er vi stolte av!

Sum-it tilbyr personlig veiledning fra erfarne rådgivere. Vi har rågivere over hele landet for å være i nærheten når det skjer deg noe, når du trenger oss mest.

Vi søker flere erfarne rådgivere

Sum-it trenger flere dyktige forsikringsrådgivere på laget. Kanskje du er vår nye medarbeider?

Send søknad og CV til post@sum-it.no